SwingingSinging
Sidst opdateret:
07/05 2016 00:01:18*/>

Se siden uden reklamer her.
SwingingSinging

SwingingSinging

En festlig sammenkomst består af en lang række detaljer, der helst skal falde i hak.

En af dem er musikken
Swing tilbyder et bredt repertoire af engelsk- og dansksprogede swingnumre, jazz-standards og rockballader i et halvakustisk set-up.

Jan Schønemann, (akk.guitar og vokal) og Josefine Ottesen (vokal) leverer velklingende vokalhamonier og swingende rytmer, der fungerer virkelig godt som stemningsskaber til receptioner, havefester, firmasammenkomster og familiearrangementer. Swing er nemme at flytte rundt med. Vi kan spille til skovturen, på gaden og på turbåden og tager også ud som syngende telegram ved særlige lejligheder.

Swing består af Jan, som har mange års erfaring som musiker, komponist og musiklærer, og Josefine, der er forfatter og professionel historiefortæller. Har I brug for et par samlende indslag til jeres arrangement, har Swing mulighed for at arrangere fællessange, en lille kor-workshop eller fortælle en familievenlig historie.

Udover vores engelske repertoire kan vi også underholde med danske sange og viser.

Skal I have dansemusik, der henvender sig til et bredt publikum, kan vi udvide orkestret så vi spiller som trio/kvartet/kvintet med dygtige musikere på kontrabas/ percussion/ harmonika/piano.